Πίσω στην δουλειά!

Μετά από 1,5 χρόνο παύσης (πανελλήνιες εξετάσεις 2 φορές, γεγονότα προσωπικά και μη, συγκρούσεις και διαφωνίες) το blog έμεινε στον αέρα, αυτή τη φορά όμως θα προσπαθήσω να το ανανεώσω όσο ποιο συχνά γίνεται  καθώς υπάρχει στην μέση και το ΤΕΙ(μεγάλο βήμα ήταν για εμένα να μπω, την συνέχεια θέλω να δω πως θα πάει..)

Πάνω από όλα χάρηκα που το έχω πίσω, το είχα πουλήσει καθαρά επειδή δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ, όμως το πήρα πίσω αφού είδα ότι δεν υπήρχε ανταπόκριση (who cares? ίσως το ήθελε για το όνομα, anyway)

Από το 2008 έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, καθώς στην ΑΤΙ έχουμε την σειρά 5 η οποία κυκλοφορεί στα καταστήματα, απλά η διαφορά είναι στην 5970 (αντί να πούμε 5870Χ2 όπως θα λέγαμε κανονικά). Γνωρίζουμε όλοι πάντως ότι η νέες κάρτες τις ATI έχουν υποστήριξη για το DirectX 11 το οποίο παίζει σε Vista SP2 μαζί με την τελευταία έκδοση DirectX (Αύγουστος 2009 η Φεβρουάριος 2010) συν το update (KB971512), έτσι, μόλις πάτε στο dxdiag, θα δείτε την έκδοση DirectX που έχετε εγκατεστημένη. Πηγαίνοντας start > run > γράφοντας dxdiag και πατώντας οκ,(το παράθυρο run εμφανίζεται και με τον συνδυασμό πλήκτρων windows key + R) θα ανοίξει το directX diagnostics.

KB971512 (Validation required)

Vista SP2 x86

Vista SP2 x64

DirectX download

Φεβρουάριος 2010 (νέα έκδοση, δεν την έχω δοκιμάσει)

Αύγουστος 2009

Αν έχετε windows 7, απλά κατεβάστε την νέα έκδοση του DirectX και εγκαταστήστε όλα τα updates. Έτσι θα μπορείτε να παίξετε DX 11 παιχνίδια (αν έχετε φυσικά DX11 κάρτα γραφικών, διαφορετικά τα γραφικά θα εμφανίζονται με DX10 API).

Αυτά τα λίγα από θέμα ΑΤΙ/AMD και τεχνολογία,

ας γελάσουμε και λίγο βλέποντας τον Γιώργο να π**έται από το παράθυρο ενώ θα πίνω τον καφέ μου και θα βλέπω στρουμφάκια :p

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s