Αυξημένη Επίδοση πάνω από 20% με το νέο AMD ATI FirePro graphics driver

Η AMD παρουσιάζει τον τελευταίο ATI FirePro graphics driver που είναι σχεδιασμένος να επιταχύνει την απόδοση των εφαρμογών, καθώς επίσης αυξάνει το μέγεθος της αξιοπιστίας. Η έκδοση 8.702 της σειράς ATI FirePro graphics driver, διαθέσιμη για download, περιλαμβάνει δυνατότητες εφαρμογών με αποτέλεσμα την επίτευξη σημαντικών βελτιώσεων -άνω του 20%- στις επιδόσεις. Αποτελεί ιδανική λύση για τους χρήστες, για παράδειγμα, των Dassault Systèmes CATIA, Autodesk 3ds Max και PTC ProENGINEER.

Τεχνικά χαρακτηριστικά του ATI FirePro graphics driver:

Συγκριτικά με τους προηγούμενους drivers, η έκδοση 8.702 παρέχει πάνω από 25% βελτίωση της επίδοσης στους χρήστες του Dassault Systèmes CATIA και 20% για τους χρήστες των Autodesk 3ds Max και PTC Pro/Engineer.

Οι χρήστες του Adobe Photoshop CS4 έχουν τη δυνατότητα πια να επεξεργαστούν τις εικόνες, με ταχύτητα 10-bit ανά component color, βοηθώντας τους να αποδώσουν με ακρίβεια τα χρώματα μεταξύ του Photoshop και της οθόνης (10-bit).

Επιπλέον των κλασσικών οθονών, είναι συμβατοί και με τις οθόνες blue-line stereo χρησιμοποιώντας παράλληλα 3D γυαλιά.

Η επιλογή DisplayPort audio είναι διαθέσιμη στις ATI FirePro professional graphics cards, υποστηρίζοντας 5.1 Dolby Digital και 5.1 DTS surround ήχο καθώς επίσης 8-channel και 2-channel uncompressed audio4.

Εντός του 2010, η AMD προγραμματίζει την έκδοση δίμηνων ενημερώσεων στους drivers με αξιόπιστες επιδόσεις των εφαρμογών και βελτιωμένα χαρακτηριστικά για notebooks που διαθέτουν ATI FirePro professional graphics. Η AMD συνεργάζεται στενά με κατασκευαστές notebooks ώστε να διασφαλίσουν αυτήν την πρωτοβουλία.

Updated

Μπορείτε να κατεβάσετε τον νέο οδηγό ATI FirePro, στο link που ακολουθεί:

Download: ATI Catalyst™ display driver version 8.702

Πηγή : Octabit

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s