ΝΕΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Pokèmon VISA!!

Ξέρω, έχετε πολύ καιρό να δείτε στην τηλεόραση για δάνεια και πιστωτικές κάρτες, να και φαλίρισαν όλοι, είπα να ανοίξω την δικιά μου τράπεζα, για να σας προσφέρω το καλύτερο για εσάς! Στεγαστικά δάνεια 10ετίας με 5% επιτόκιο, 15ετίας με 10% και 20ετίας με 15%, δάνειο για αυτοκίνητο, δάνειο για διακοπές, πολυδάνειο, υπερδάνειο, κρατικό δάνειο (για υπουργούς), καταθετικός λογαριασμός με 3% για κάθε 1.000Ευρώ κατάθεσης, λογαριασμός μισθοδοσίας, υγείας, μαζί με το παιδί, maz00 and the zoo κ.α.

Αυτά φυσικά είναι η αρχή, τώρα σας παρουσιάζουμε ένα επαναστατικό προϊόν, την Pokèmon visa. Με αυτή θα μπορείτε να αγοράζετε τα αγαπημένα σας προϊόντα (και παιχνίδια η κάρτες pokemon) με έκπτωση, να μαζεύετε bonus, και να μπαίνετε σε κλήρωση για πολλά πλούσια δώρα (+ταξίδια). Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε σε όλα τα καταστήματα, και στο paypal.

απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε diploma στις κασέτες πόκεμον που διαθέτετε (τουλάχιστον 1) για να την αποκτήσετε, και φορολογική δήλωση 10.000Ευρώ, η ετήσια χρέωση είναι 20Ευρώ, η τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α. Και τυχόν κόστος αναβάθμισης χρεώνεται ξεχωριστά, για online συναλλαγές θα χρειαστείτε μηχάνημα one time password αξίας 15Ευρώ (με ΦΠΑ), η έκπτωση προϊόντων ισχύει για αγορές άνω των 40Ευρώ, στην περίπτωση αγοράς κάτω των 40Ευρώ θα υπάρχει επιβάρυνση 5% στο σύνολο, το πιστωτικό όριο της κάρτας είναι στα 1.500Ευρώ ως προεπιλογή. Φυσικά η είδηση είναι ράδιο αρβύλα και αν έκατσες να διαβάσεις όλο αυτό το κείμενο πρέπει να νιώθεις ****! :p

2 σκέψεις σχετικά με το “ΝΕΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Pokèmon VISA!!”

  1. Μήπως μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και για πίστωση μέσα στο παιχνίδι; Γιατί ο πληθωρισμός στην Unova ανεβαίνει, οι npcs τσιγκουνεύονται όλο και περισσότερο..

Σχολιάστε