Ανακαίνιση !

Παρόλο που πολλοί λένε όλο για κρίση και οικονομικά προβλήματα, μερικοί δεν καταλαβαίνουν μερικά πράματα, όπως το ότι η κρίση είναι ένα είδος οικονομικού πολέμου μέσω των ΜΜΕ που χάρις την επίτευξη των στόχων τους, μεγάλοι κερδοφόροι είναι οι τραπεζίτες του IMF και της GS, κερδίζουν δισεκατομμύρια ευρώ από το τίποτα! αρκεί μόνο τα στοιχήματα η οι στόχοι που βάζουν να γίνονται με την σειρά, την ίδια στιγμή που οι τσέπες των υπολοίπων είναι άδειες, αυτοί κάνουν και περιουσίες για τα τρισεγκονά τους. Ευτυχώς που οι γονείς μου δεν είναι εγκρατής οικονομικά και είναι σπάταλοι (καλό αυτό). Πρόσφατα πήρα απόφαση να ανακαινίσω με τη σειρά μου το δωμάτιο. Απασχόλησα πολύ εργατικό δυναμικό (ηλεκτρολόγο για να βάλει καντράν τελευταίας τεχνολογίας, υδραυλικό για να αλλάξει τα σώματα στο καλοριφέρ και να επισκευάσει κάτι διαρροές, 2-3 εργάτες για το γκρέμισμα τοίχου στο σαλόνι) και εκτός από όλα αυτά φτάσαμε στην ανακαίνιση του δωματίου μου. Από εδώ οι photos στα μέσα της διαδικασίας (το πως ήταν πριν δεν έχει νόημα να το δείξω, όταν αλλάζω κάτι δεν βλέπω πως ήταν):

 

Έβαλα europa κουφώματα (καιρός ήταν), μένει μόνο η τέντα έξω για τον ήλιο και από 65-70 βαθμούς που έχει το δωμάτιο (13:00-18:00 τα καλοκαίρια)  θα πέσει στους 23-27C max (για να μπορώ να το χρησιμοποιώ επιτέλους).

Το χρώμα στους τοίχους θα γίνει ένα πράσινο ελαφρύ, υπάρχει 70% πιθανότητα να ζωγραφίσω σε ένα τοίχο κάποιο pokemon 😉 η συνέχεια επί της οθόνης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s